DIGITAL-TV
DEN OPTIMALE LØSNING TIL NETOP DIT BEHOV

En ting er valg af skærm, noget andet er valg af signalkilde. Hos  Galten Radio & Tv rådgiver vi om dine muligheder med det nye jordbaserede digitale sendenet – DTT, digital satellitmodtagelse eller modtagelse via fællesantenne/Kabel-TV.
 
 
Hos Galten Radio & Tv finder vi den optimale løsning til netop dit behov, så du får en løsning der holder. Vi har egen antennemontør, som udfører alt inden for renovering og montering af parabolanlæg samt antenneanlæg.
 
Udvalg af tv-kanaler med alt, hvad hjertet begærer af underholdning: Film, action, drama, sport, natur- og dokumentarprogrammer, musik og meget mere.

Danmarks største udvalg af HDTV-Kanaler.
 

I alt får du op til 69 kanaler at vælge imellem. Få bl.a. TV2 zulu, TV2 charlie, Kanal 4, Kanal 5, dk4, Tv2Film, Canal 6, EuroSport, Canal 9,. Programmerne sælges i forskellige pakke-sammensætninger både med og uden satellitmodtager.
 
 For at få adgang til Allente kanaludbud og interaktive tjenester, skal du have en Allente godkendt satbox.
                           Hos  Galten Radio &Tv oplyser vi om de aktuelle tilbud fra Allente

  


________________________________________________________________________________                                                                                       
 Fri adgang til Digital-TV

Siden Digital-TV’s premiere den 31. marts 2006, har alle danske husstande haft fri adgang til digital tv modtagelse. I dag er der 6 gratis kanaler som er DR1, DR2, Lokal TV, DR Ramasjang, Folketinget og en regional tv-station som er TV2 Østjylland i vores område.
 
Det nye digitale tv-signal modtages på egen antenne, og kan ved hjælp af en digital dekoder ses på alle typer nye og gamle fjernsyn.
På nye fjernsyn er dekoderen indbygget. 

 

Al verdens TV og radio med én satellitløsning

Hvad skal du vælge? I dag kører man med flere kortudbydere til de forskellige programmer, så det man først skal finde ud af er hvilke programmer man vil se. Kom ned i forretningen og få råd og vejledning om hvilken parabolmodtager du skal vælge for at få dækket dit tv-behov.


Det rigtige udstyr fortjener de rigtige kanaler

Med en digital satellitboks får du ikke bare adgang til et stort udvalg af spændende kanaler. Det digitale signal betyder samtidig, at du modtager en lang række udsendelser i 16:9 format.
Desuden får du mulighed for at benytte en masse interaktive tjenester, så du kan komme endnu tættere på de store begivenheder og tilrettelægge din egen programflade.